logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Chifle umplute cu ton
Pentru un pranz usor, hranitor si bine echilibrat, serviti-le cu o salata mixta de rosii si frunze de salata verde
Chifle umplute cu ton
Valori Nutritionale
Chifle umplute cu ton

Nr. portii reteta: 4 (total: 908 g)


Valori pentru 1 portie (227 g):


Calorii 355

Calorii din Grasimi 21


  • % DZR
  • Grasimi 11.1 g
    17%
  •     Grasimi Saturate 2.6 g
    13%
  •     Grasimi Trans 0.1 g
  • Colesterol 23.4 mg
    8%
  • Sodiu 512.7 mg
    22%
  • Carbohidrati 40.9 g
    14%
  •     Fibre 3.9 g
    16%
  •     Zaharuri 5.1 g
  • Proteine 22.9 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 30 min
portii:
preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Se reteaza varful chiflelor si se pune deoparte. Se scobeste interiorul chiflelor, lasand o "carapace" de 1 cm grosime. Se pun chiflele deoparte, alaturi de capacele lor.
2. Se faramiteaza miezul scobit. Se intind 85 g de firimituri pe o tava de copt si se prajesc in cuptor 10 minute sau pana cand se usuca si se fac crocante. Se scot din cuptor si se pun deoparte. Se lasa cuptorul aprins.
3. Se amesteca smantana, maioneza si sucul de limeta. Se adauga tonul, porumbul, fasolea, ardeiul, patrunjelul si firimiturile uscate. Se amesteca bine, cu grija sa nu se sfarame prea tare bucatile de ton.
4. Se umplu chiflele cu acest amestec si se asaza deasupra capacele. Se pun chiflele pe tava de copt si se acopera lejer cu folie metalica. Se coc 5 minute. Se scoate folia. Se coc alte 5 minute, pana coaja devine crocanta. Umplutura trebuie sa fie calda, dar sa nu fiarba. Se servesc imediat.
retete similare
Chiftele de ton
chiftele de ton
acum: 2 ani
0
Ciuperci umplute
ciuperci umplute
acum: 3 ani
0
reclama
Rosii coapte umplute cu spanac
rosii coapte umplute cu spanac
acum: 4 ani
0
comentarii