logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Cotlet de porc in vin alb
Rețetă Cotlet de porc în vin alb.
Cotlet de porc in vin alb
Valori Nutritionale
Cotlet de porc in vin alb

Nr. portii reteta: 2 (total: 418 g)


Valori pentru 1 portie (209 g):


Calorii 363

Calorii din Grasimi 145


  • % DZR
  • Grasimi 16.1 g
    25%
  •     Grasimi Saturate 5.1 g
    26%
  •     Grasimi Trans 0.1 g
  • Colesterol 109.5 mg
    37%
  • Sodiu 651 mg
    28%
  • Carbohidrati 3 g
    1%
  •     Fibre 0.4 g
    2%
  •     Zaharuri 0.6 g
  • Proteine 40.3 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 5 h
portii:
reclama
preparare
1. Se ia cotletul de porc cu os, se spala, se pune intr-o tava de dimensiuni medii, se adauga condimentele de mai sus (intai sare, piper si boia turceasca, dupa gust), apoi foaia de dafin, busuiocul si putin ulei de masline. Apoi se piseaza doi catei de usturoi intregi si se freaca cotletul de porc cu acestia.
2. Preparatul se acopera cu folie alimentara si se tine la marinat timp de 4 ore, la frigider.
3. Ulterior, se ia o noua tava, se pune pe fundul acesteia hartie de copt, se pune intreaga compozitie (cotlet + sos) in tava, se adauga vinul si se completeaza cu apa (50 ml) pana este aproape acoperita carnea.
4. Setati temperatura cuptorului la 180 grade si lasati sa se gateasca timp de 30 de minute.
5. Pentru a va bucura pe deplin de aroma cotletului, va recomandam sa il serviti alaturi de o salata cu spanac baby.
retete similare
Pui in vin alb cu struguri
pui in vin alb cu struguri
acum: 3 ani
0
Cotlet de porc cu salvie
cotlet de porc cu salvie
acum: 3 ani
0
reclama
Porc la cuptor cu vin si boia afumata
porc la cuptor cu vin si boia afumata
acum: 2 ani
0
comentarii