logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Cotlet de porc la gratar cu sparanghel si fasole verde
Rețetă Cotlet de porc la grătar cu sparanghel şi fasole verde.
Cotlet de porc la gratar cu sparanghel si fasole verde
Valori Nutritionale
Cotlet de porc la gratar cu sparanghel si fasole verde

Nr. portii reteta: 2 (total: 836 g)


Valori pentru 1 portie (418 g):


Calorii 835

Calorii din Grasimi 603


  • % DZR
  • Grasimi 68.2 g
    105%
  •     Grasimi Saturate 32.4 g
    162%
  •     Grasimi Trans 1.8 g
  • Colesterol 213.4 mg
    71%
  • Sodiu 983.1 mg
    43%
  • Carbohidrati 15.2 g
    5%
  •     Fibre 6.6 g
    26%
  •     Zaharuri 4.9 g
  • Proteine 43.9 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h 30 min
portii:
reclama
preparare
1. Marinati carnea cu usturoiul taiat marunt, rozmarin si cimbru.
2. Adaugati ulei, sare si piper, dupa gust. Preparati carnea la gratar, intre 15-25 de minute, in functie de preferinte.
3. Rupeti cotorul de la sparanghel si curatati fasolea verde. Puneti la fiert legumele, pentru a le poşa, timp de 2 minute. Pentru a opri procesul termic, scoateti legumele intr-un bol cu apa cu gheata.
4. Intr-o tigaie, puneti usturoi, ulei si unt si caliti sparanghelul si fasolea pana se rumenesc. La sfarsit, adaugam busuiocul si piperul.
5. Serviti cotletul cu sparanghelul si fasolea verde.
retete similare
Cotlet de porc cu salvie
cotlet de porc cu salvie
acum: 3 ani
0
Cotlet de porc in vin alb
cotlet de porc in vin alb
acum: 2 ani
0
reclama
Ceapa verde si rosii la gratar
ceapa verde si rosii la gratar
acum: 3 ani
0
comentarii