logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Dorada in stil marocan
Traditia spune ca, de Paste, e bine sa ai la masa peste, ca sa te misti iute ca pestele si sa-ti mearga mintea repede tot anul. Orice peste iti place isi gaseste locul pe masa de Paste, dar noi iti recomandam sa incerci dorada sau pastravul.
Dorada in stil marocan
Valori Nutritionale
Dorada in stil marocan

Nr. portii reteta: 2 (total: 874 g)


Valori pentru 1 portie (437 g):


Calorii 829

Calorii din Grasimi 428


  • % DZR
  • Grasimi 47.9 g
    74%
  •     Grasimi Saturate 7.1 g
    36%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 269.5 mg
    90%
  • Sodiu 841.2 mg
    37%
  • Carbohidrati 10.2 g
    3%
  •     Fibre 4.6 g
    18%
  •     Zaharuri 1.7 g
  • Proteine 88.2 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h
portii:
reclama
preparare
1. Toaca marunt frunzele de coriandru si patrunjel. Zdrobeste usturoiul si amesteca-l cu o jumatate de lingurita de sare si suc de lamaie. Amesteca totul adaugand sofranul, chimenul, boiaua, uleiul si 15 cl de apa rece, pentru a obtine un sos fin.
2. Spala pestele si unge interiorul cu 3 patrimi de sos. Cresteaza-i usor pielea si unge-o cu restul de sos. Asaza pestii intr-o tava, acopera-i cu hartie de copt si lasa-i la marinat 15 minute.
3. Preincalzeste cuptorul la 180°C. Acopera tava cu folie de aluminiu si lasa pestii in cuptor 25 minute, la foc mic.
4. Inteapa carnea cu furculita si, cand e facuta, se va desprinde usor. Serveste pestele cald, cu cartofi natur, salata si plante aromatice.
retete similare
Dorada mediteraneeana cu polenta
dorada mediteraneeana cu polenta
acum: 3 ani
0
Tagliata in stil florentin
tagliata in stil florentin
1
reclama
Legume in stil chinezesc
legume in stil chinezesc
acum: 4 ani
0
comentarii