logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Frigarui de vita cu ceapa
Frigărui de vită cu ceapă
Frigarui de vita cu ceapa
Valori Nutritionale
Frigarui de vita cu ceapa

Nr. portii reteta: 4 (total: 1124 g)


Valori pentru 1 portie (281 g):


Calorii 492

Calorii din Grasimi 242


  • % DZR
  • Grasimi 27.5 g
    42%
  •     Grasimi Saturate 7.1 g
    36%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 141.8 mg
    47%
  • Sodiu 831 mg
    36%
  • Carbohidrati 7.6 g
    3%
  •     Fibre 1.9 g
    8%
  •     Zaharuri 3.1 g
  • Proteine 51.4 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 30 min
portii:
reclama
preparare
1. Se incinge bine gratarul. Se taie carnea in 20 de cubulete egale. Se curata ceapa rosie, se taie in doua, pe latime, iar fiecare jumatate se taie in patru felii. Se spala ceapa verde, se taie la 13 cm lungime, apoi fiecare bucata se taie in jumatate.
2. Pe 4 frigarui de metal, lungi de circa 38 cm, se infig cate 4 bucati de carne, alternandu-le cu o combinatie de ceapa rosie si ceapa verde.
3. Se pun frigaruile pe gratar.
4. Se pun mustarul, sosul de soia, otetul, sarea si piperul intr-un castron mic, apoi se adauga uleiul si se amesteca bine.
5. Se ung frigaruile cu jumatate din aceasta mixtura, pe partea de sus. Se frig, aproape de foc, 3-5 minute. Se intorc pe partea celalalta, se ung cu restul de mixtura si se frig alte 3-5 minute. Daca incep cumva sa se arda, se indeparteaza putin de pe foc.
6. Frigaruile se iau de pe gratar si se pastreaza la cald. Se pot servi ca atare sau cu un sos.
retete similare
Frigarui de legume cu sos romesco
frigarui de legume cu sos romesco
acum: 3 ani
0
Frigarui de somon cu branza si sos pesto
frigarui de somon cu branza si sos ..
acum: 4 ani
0
reclama
Chiftelute de vita cu sos iute
chiftelute de vita cu sos iute
1
comentarii