logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Friptura de porc in sos de marar
Rețetă Friptură de porc în sos de mărar.
Friptura de porc in sos de marar
Valori Nutritionale
Friptura de porc in sos de marar

Nr. portii reteta: 4 (total: 1236 g)


Valori pentru 1 portie (309 g):


Calorii 970

Calorii din Grasimi 694


  • % DZR
  • Grasimi 77.1 g
    119%
  •     Grasimi Saturate 29.8 g
    149%
  •     Grasimi Trans 0.2 g
  • Colesterol 253.5 mg
    85%
  • Sodiu 509.9 mg
    22%
  • Carbohidrati 5.9 g
    2%
  •     Fibre 0.2 g
    1%
  •     Zaharuri 0.9 g
  • Proteine 59.1 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 45 min
portii:
reclama
preparare
1. Speli ceafa de porc, o cureti de pielite, apoi o lasi la scurs.
2. Tai carnea de porc in felii potrivite, pe care le presari cu condimente, le treci prin faina si le prajesti intr-o tigaie mare, in untura incinsa sau ulei.
3. Cand feliile de ceafa sunt frumos rumenite pe ambele parti, le scoti si le lasi sa se scurga de grasime pe un servet absorbant. Le asezi apoi pe un platou si le acoperi cu un capac, pastrandu-le la cald.
4. In grasimea ramasa torni putin cate putin smantana amestecata cu 1 lingura de faina. Adaugi 2 linguri de apa calduta, potrivesti de sare si piper si fierbi sosul 10 minute, la foc mic, amestecand continuu.
5. La sfarsit presari mararul tocat marunt, amesteci si iei sosul de pe foc. Servesti feliile de ceafa calde, stropite cu sos de marar.
retete similare
Friptură de porc marinată
friptură de porc marinată
acum: 2 ani
0
Friptură de porc la tavă
friptură de porc la tavă
acum: 2 ani
0
reclama
Salata de orez de primavara cu sos de lamaie si marar
salata de orez de primavara cu sos de ..
acum: 4 ani
0
comentarii