logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Friptura in bere in stil german
Pentru o friptura in bere in stil german, folositi neaparat berea neagra. Nota amaruie a berii pils, de pilda, nu se armonizeaza prea bine cu friptura de porc.
Friptura in bere in stil german
Valori Nutritionale
Friptura in bere in stil german

Nr. portii reteta: 4 (total: 2508 g)


Valori pentru 1 portie (627 g):


Calorii 1261

Calorii din Grasimi 698


  • % DZR
  • Grasimi 77.6 g
    119%
  •     Grasimi Saturate 27.2 g
    136%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 322.5 mg
    108%
  • Sodiu 816.3 mg
    35%
  • Carbohidrati 36.4 g
    12%
  •     Fibre 2.5 g
    10%
  •     Zaharuri 0.5 g
  • Proteine 90.7 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 2 h
portii:
reclama
* Optional
preparare
1. Se marineaza 1,5 kg carne de porc - cea mai buna este portiunea de la ceafa care, datorita continutului mai mare de grasime, isi pastreaza fragezimea - timp de 1 ora, in circa 500 ml bere neagra.
2. Apoi se condimenteaza friptura si se introduce in cuptorul incins.
3. Se stropeste, din cand in cand, cu cate putin din sosul de bere in care s-a marinat.
4. Daca ungeti friptura cu putina miere spre finalul timpului de coacere, ii conferiti un plus de rafinament.
5. Serviti cu garnitura de cartofi prajiti.
retete similare
Biftec cu bere
biftec cu bere
1
Coaste cu bere
coaste cu bere
1
reclama
Tagliata in stil florentin
tagliata in stil florentin
1
comentarii