logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Mini-pizza cu peste
Chiflele pot constitui baza acestor mici porții de pizza. Ele au un topping de pește și fructe de mare – ton din conservă, creveți fierți și inele de calmar –, iar mozzarella și pesto-ul roșu le conferă un autentic gust italian. Ca să formeze o masă hrănitoare, se servesc cu o salată.
Mini-pizza cu peste
Valori Nutritionale
Mini-pizza cu peste

Nr. portii reteta: 4 (total: 1432 g)


Valori pentru 1 portie (358 g):


Calorii 507

Calorii din Grasimi 110


  • % DZR
  • Grasimi 26.1 g
    40%
  •     Grasimi Saturate 7 g
    35%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 150.7 mg
    50%
  • Sodiu 782.9 mg
    34%
  • Carbohidrati 31 g
    10%
  •     Fibre 2.7 g
    11%
  •     Zaharuri 7.5 g
  • Proteine 37.7 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 25 min
portii:
reclama
preparare
1. Se încălzește cuptorul la 200°C. Se pune înăuntru o tavă de copt grea, ca să se încingă.
2. Se despică în două chiflele, orizontal, și se ung cu sos pesto pe suprafețele tăiate. Se aranjează deasupra câte 3 felii de roșie pe fiecare jumătate și se presară boabe de porumb și mozzarella rasă.
3. Se repartizează tonul, creveții și inelele de calmar pe jumătățile de chiflă. Se asezonează după gust. Se stropesc, fiecare, cu 1 linguriță de ulei.
4. Se pun cele 8 mini-pizza în cuptor, pe tava încinsă, și se coc 10-12 minute, sau până când brânza se topește. Se presară deasupra puțin pătrunjel tocat și se servesc.
retete similare
Peste la cuptor
peste la cuptor
1
Ciorba de peste
ciorba de peste
1
reclama
Ciorba fina de peste
ciorba fina de peste
acum: 2 ani
0
comentarii