logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Musaca de orez salbatic cu carne tocata de porc
Musacaua bunicii capata astazi noi arome!
Musaca de orez salbatic cu carne tocata de porc
Valori Nutritionale
Musaca de orez salbatic cu carne tocata de porc

Nr. portii reteta: 4 (total: 1688 g)


Valori pentru 1 portie (422 g):


Calorii 1228

Calorii din Grasimi 125


  • % DZR
  • Grasimi 92.7 g
    143%
  •     Grasimi Saturate 34.7 g
    174%
  •     Grasimi Trans 0.7 g
  • Colesterol 399.9 mg
    133%
  • Sodiu 1018.9 mg
    44%
  • Carbohidrati 22.1 g
    7%
  •     Fibre 2.1 g
    8%
  •     Zaharuri 1.5 g
  • Proteine 77 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h 45 min
portii:
reclama
preparare
1. Mai intai de toate, se fierbe orezul salbatic. Mare atentie, nu lasati sa fiarba decat jumatate din timpul indicat pe ambalaj (10-12 min). La final, scurgeti de apa orezul.
2. Tocati marunt ceapa verde, apoi amestecati orezul salbatic cu condimente (busuioc, coriandru, boia turceasca, sare si piper) si, ulterior, cu ceapa verde.
3. Urmatorul pas este sa folositi un vas de yena, pe fundul caruia alcatuiti un strat de orez, deasupra caruia turnati carnea tocata, de asemenea condimentata cu busuioc, coriandru, boia turceasca, sare si piper.
4. Bateti 3 oua si turnati-le deasupra stratului de carne.
5. Acoperiti vasul cu o folie alimentara si lasati-le la frigider pentru 30 de minute.
6. La final, deasupra compozitiei, gratinati cu parmezan si branza emmentaler.
7. Setati cuptorul la 160 grade si lasati preparatul la gatit pentru 45 de minute.
8. Sa aveti pofta!
retete similare
Placinta cu carne tocata si ciuperci
placinta cu carne tocata si ciuperci
acum: 3 ani
0
Pilaf din orez alb si salbatic cu praz si nuci
pilaf din orez alb si salbatic cu praz ..
acum: 3 ani
0
reclama
Musaca
musaca
acum: 3 ani
0
comentarii