logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Papanasi
Unii ar crede ca acestia au o reteta speciala, secreta. In realitate insa, calitatea ingredientelor folosite la prepararea lor este ceea ce ii face inegalabili: faina de cea mai buna calitate si branza cu smantana proaspata provenite din productia autohtona. Pt papanasi, va recomandam o faina macinata fin, relativ saraca in substante minerale.
Papanasi
Valori Nutritionale
Papanasi

Nr. portii reteta: 2 (total: 1194 g)


Valori pentru 1 portie (597 g):


Calorii 1862

Calorii din Grasimi 1148


  • % DZR
  • Grasimi 129.9 g
    200%
  •     Grasimi Saturate 30 g
    150%
  •     Grasimi Trans 0.6 g
  • Colesterol 346.5 mg
    116%
  • Sodiu 508.6 mg
    22%
  • Carbohidrati 139.1 g
    46%
  •     Fibre 2.5 g
    10%
  •     Zaharuri 78.5 g
  • Proteine 38.3 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h
portii:
reclama
preparare
1. Se bat ouale cu zaharul si sarea pana se dizolva zaharul.
2. Se adauga urda faramitata, zaharul vanilat, coaja de lamaie si praful de copt apoi grisul si faina.
3. Din aluatul obtinut se modeleaza gogosele cu un orificiu la mijloc si bile mici care se pun deasupra.
4. Se prajesc in uleiul incins la foc mic si apoi se scot pe un prosop de hartie pt a absorbi uleiul in exces.
5. Se servesc calzi cu smantana si dulceata de fructe de padure deasupra.
retete similare
Papanasi cu branza si dulceata
papanasi cu branza si dulceata
1
Fasole verde cu telina si castane de apa
fasole verde cu telina si castane de ..
acum: 4 ani
0
reclama
Placinta cu mere de post
placinta cu mere de post
1
comentarii