logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Pate de ficat cu ciuperci si vin rosu
Delicios pentru o gustare sau un sandwich pentru masa de pranz!
Pate de ficat cu ciuperci si vin rosu
Valori Nutritionale
Pate de ficat cu ciuperci si vin rosu

Nr. portii reteta: 4 (total: 968 g)


Valori pentru 1 portie (242 g):


Calorii 461

Calorii din Grasimi 228


  • % DZR
  • Grasimi 25.9 g
    40%
  •     Grasimi Saturate 14.6 g
    73%
  •     Grasimi Trans 0.8 g
  • Colesterol 497.5 mg
    166%
  • Sodiu 265.1 mg
    12%
  • Carbohidrati 12.4 g
    4%
  •     Fibre 1 g
    4%
  •     Zaharuri 1.7 g
  • Proteine 33.6 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 45 min
portii:
reclama
preparare
1. Incepem cu ciupercile care se fierb timp de 5 minute sau pana se inmoaie, dupa care scurgem apa si le lasam deoparte.
2. Intr-o tigaie se topeste untul si se soteaza ceapa si usturoiul la foc mediu.
3. Ficatul se spala, se taie in bucati mici si se adauga in tigaie, deodata cu ciupercile. Se toarna vinul si se aduce la fierbere - se tine pe foc pana cand bucatile de ficat sunt gatite complet.
4. Amestecul se lasa la racit dupa care se marunteste cu ajutorul unui robot de bucatarie si se asezoneaza cu sare si piper. Daca s-a racit complet, se poate transfera in borcan, dupa care se pastreaza la frigider.
5. Sa avem pofta!
retete similare
Pate de ficat pe carpaccio de mere
pate de ficat pe carpaccio de mere
1
Pate cu ciuperci, caju si cimbru
pate cu ciuperci, caju si cimbru
acum: 3 ani
0
reclama
Dressing din otet de vin rosu si otet balsamic
dressing din otet de vin rosu si otet ..
acum: 3 ani
0
comentarii