logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Piept de curcan cu sos de sampanie
Piept de curcan cu sos de șampanie.
Piept de curcan cu sos de sampanie
Valori Nutritionale
Piept de curcan cu sos de sampanie

Nr. portii reteta: 2 (total: 2016 g)


Valori pentru 1 portie (1008 g):


Calorii 1761

Calorii din Grasimi 925


  • % DZR
  • Grasimi 112.9 g
    174%
  •     Grasimi Saturate 56.3 g
    282%
  •     Grasimi Trans 3.4 g
  • Colesterol 477.5 mg
    159%
  • Sodiu 1998.7 mg
    87%
  • Carbohidrati 44.1 g
    15%
  •     Fibre 12.3 g
    49%
  •     Zaharuri 13.9 g
  • Proteine 120.2 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 4 h 15 min
portii:
reclama
preparare
1. Se taie pieptul de curcan felii care se stropesc cu 100 ml șampanie, ulei, lămâie, și apă minerală. Se presară piper și cimbru și se lasă vasul acoperit cu folie la frigider pentru 3-4 ore.
2. Se încinge cuptorul timp de 15 – 20 minute la 180⁰C.
3. Se așază feliile de curcan într-o tavă unsă cu unt.
4. Se prepară sosul de șampanie. Se încinge untul într-o tigaie. Se presară zahărul brun și se stinge cu șampanie. Se adaugă muștarul. Se adaugă și jumătate din sosul de baiț în care au stat, se potrivește gustul de sare și se toarnă peste feliile de curcan. Se acoperă tava cu folie de aluminiu sau hârtie de copt.
5. Se coace friptura timp de 60 minute.
6. Se servește cu legume înăbușite sau la cuptor.
retete similare
Piept de curcan la gratar, cu sos de ciuperci
piept de curcan la gratar, cu sos de ..
acum: 4 ani
0
Piept de curcan cacciatora
piept de curcan cacciatora
acum: 3 ani
0
reclama
Piept de curcan umplut cu porumb si amestecuri de piper
piept de curcan umplut cu porumb si ..
acum: 3 ani
0
comentarii