logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Porc la cuptor cu vin si boia afumata
Rețetă Porc la cuptor cu vin și boia afumată.
Porc la cuptor cu vin si boia afumata
Valori Nutritionale
Porc la cuptor cu vin si boia afumata

Nr. portii reteta: 4 (total: 1268 g)


Valori pentru 1 portie (317 g):


Calorii 1015

Calorii din Grasimi 61


  • % DZR
  • Grasimi 84 g
    129%
  •     Grasimi Saturate 23.8 g
    119%
  •     Grasimi Trans 0.6 g
  • Colesterol 262.5 mg
    88%
  • Sodiu 521 mg
    23%
  • Carbohidrati 2 g
    1%
  •     Fibre 0.3 g
    1%
  •     Zaharuri 0.4 g
  • Proteine 52.4 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h 40 min
portii:
reclama
preparare
1. Crestati carnea ca si cand ati felia-o, insa nu taiati bucata pana jos. Astfel, carnea va pastra la mijloc toata grasimea care o fragezeste, dar va permite sa o taiati la final foarte usor.
2. Asezati pieptul in tava, ungeti-l cu ingredientele enumerate si turnati vinul. Acoperiti cu folie de aluminiu si introduceti la cuptor 1 ora, la 150°C.
3. Scoateti folia si lasati preparatul inca 30 de minute la 170°C pentru rumenit.
4. Puteti servi friptura cu varza calita. Sa avem pofta!
retete similare
Cotlet de porc in vin alb
cotlet de porc in vin alb
acum: 2 ani
0
Cocktail din vin spumant
cocktail din vin spumant
1
reclama
Pui in vin alb cu struguri
pui in vin alb cu struguri
acum: 3 ani
0
comentarii