logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Pui cu ciuperci in sos de smantana
Rețetă Pui cu ciuperci în sos de smântână.
Pui cu ciuperci in sos de smantana
Valori Nutritionale
Pui cu ciuperci in sos de smantana

Nr. portii reteta: 2 (total: 1092 g)


Valori pentru 1 portie (546 g):


Calorii 718

Calorii din Grasimi 339


  • % DZR
  • Grasimi 38.3 g
    59%
  •     Grasimi Saturate 7.8 g
    39%
  •     Grasimi Trans 0.2 g
  • Colesterol 177 mg
    59%
  • Sodiu 756.5 mg
    33%
  • Carbohidrati 20.7 g
    7%
  •     Fibre 6 g
    24%
  •     Zaharuri 8.2 g
  • Proteine 64.8 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 40 min
portii:
reclama
preparare
1. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust, pieptul de pui taiat fasii. Toaca fin ceapa si usturoiul, apoi curata bine ciupercile si taie-le pe jumatate.
2. Intr-o tigaie de dimensiuni medii, pune la incins uleiul, apoi rumeneste pe ambele parti bucatile de pui.
3. Ulterior, in aceeasi tigaie, caleste ceapa si usturoiul, iar dupa 5-6 minute de gatit, ciupercile. Amesteca alte 3-4 minute, pana se inmoaie toate legumele.
4. Adauga in tigaie pieptul de pui rumenit, peste care torni vinul alb. Adauga sare si piper, daca simti nevoia. Toarna smantana si coriandrul proaspat tocat si amesteca pana se ingroasa si se formeaza un sos alb, apoi presara pe deasupra patrunjel verde tocat marunt.
5. Pofta mare!
retete similare
Pui cu smantana
pui cu smantana
1
Supa de ciuperci si smantana
supa de ciuperci si smantana
acum: 2 ani
0
reclama
Ficat Stroganoff cu sos de smantana
ficat stroganoff cu sos de smantana
acum: 2 ani
0
comentarii