logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Rulada din omleta umpluta cu verdeturi
Rețetă Ruladă din omletă umplută cu verdețuri.
Rulada din omleta umpluta cu verdeturi
Valori Nutritionale
Rulada din omleta umpluta cu verdeturi

Nr. portii reteta: 2 (total: 404 g)


Valori pentru 1 portie (202 g):


Calorii 274

Calorii din Grasimi 138


  • % DZR
  • Grasimi 17.7 g
    27%
  •     Grasimi Saturate 4.5 g
    23%
  •     Grasimi Trans 0.1 g
  • Colesterol 339.4 mg
    113%
  • Sodiu 434.6 mg
    19%
  • Carbohidrati 6.6 g
    2%
  •     Fibre 0.3 g
    1%
  •     Zaharuri 4.4 g
  • Proteine 21.9 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 45 min
portii:
reclama
preparare
1. Pasati branza de vaci, usturoiul si verdeturile intr-un robot de bucatarie sau folositi un blender pana se transforma intr-o pasta cremoasa. Condimentati-o cu piper negru dupa gust. Puneti pasta la frigider.
2. Intr-un bol de marime medie, bateti bine ouale cu o furculita.
3. Incalziti uleiul intr-o tigaie neaderenta cu diametrul de 30 cm la foc mediu. Turnati amestecul de oua si lasati-l sa se prajeasca (fara sa amestecati) pana cand s-a inchegat la suprafata (cam 3 minute), apoi intoarceti-l pe partea cealalta si mai lasati-l la prajit inca 1 minut. Scoateti omleta din tigaie si lasati-o pe o farfurie curata sa se raceasca.
4. Intindeti pasta de branza si ierburi pe omleta racita si rulati-o strans. Folositi folie de plastic pentru a obtine un rulou strans si curat, apoi puneti-l la frigider pana e gata de servire.
5. La servire, folositi un cutit cu zimti pentru a taia rulada in felii.
retete similare
Ruladă umplută cu ficat
ruladă umplută cu ficat
acum: 2 ani
0
Pâine umplută
pâine umplută
acum: 12 luni
0
reclama
Scrob cu verdeturi
scrob cu verdeturi
1
comentarii