logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Sepie umpluta, gatita lent
Rețetă Sepie umplută, gătită lent.
Sepie umpluta, gatita lent
Valori Nutritionale
Sepie umpluta, gatita lent

Nr. portii reteta: 4 (total: 1932 g)


Valori pentru 1 portie (483 g):


Calorii 657

Calorii din Grasimi 110


  • % DZR
  • Grasimi 12.2 g
    19%
  •     Grasimi Saturate 3.8 g
    19%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 617.5 mg
    206%
  • Sodiu 2486.2 mg
    108%
  • Carbohidrati 33.3 g
    11%
  •     Fibre 4.5 g
    18%
  •     Zaharuri 8.4 g
  • Proteine 91.4 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 3 h 30 min
portii:
reclama
preparare
1. Se curata si se scoate pielita sepiilor. Se taie tentaculele gros si se pun intr-un robot de bucatarie. Se adauga chorizo, pesmetul, oul, parmezanul, sucul de lamaie si patrunjelul si se face o pasta.
2. Se pune umplutura in tuburile de sepie cu lingura, pe nu mai mult de doua treimi din tub, ca sa nu iasa pe afara. Se sigileaza capatul fiecarui tub cu o scobitoare.
3. Se pun tuburile de sepie in oala la foc mic. Se adauga passata de rosii, vinul alb si usturoiul. Se acopera si se fierbe la foc mic 3-4 ore.
4. Se scoate sepia din oala si se pune pe farfurii incalzite. Se amesteca otetul si patrunjelul cu sosul. Se stropeste sepia cu el si se serveste cu paine crocanta.
retete similare
Pâine umplută
pâine umplută
acum: 2 ani
0
Cepe gatite lent cu sos de mustar si tarhon
cepe gatite lent cu sos de mustar si ..
acum: 3 ani
0
reclama
Ruladă umplută cu ficat
ruladă umplută cu ficat
acum: 2 ani
0
comentarii