logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Supa de homar
Supă de homar
Supa de homar
Valori Nutritionale
Supa de homar

Nr. portii reteta: 4 (total: 1904 g)


Valori pentru 1 portie (476 g):


Calorii 513

Calorii din Grasimi 233


  • % DZR
  • Grasimi 27.6 g
    42%
  •     Grasimi Saturate 16.5 g
    83%
  •     Grasimi Trans 0.6 g
  • Colesterol 213.3 mg
    71%
  • Sodiu 1050.5 mg
    46%
  • Carbohidrati 22.3 g
    7%
  •     Fibre 3.6 g
    14%
  •     Zaharuri 5.3 g
  • Proteine 24.9 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 50 min
portii:
reclama
preparare
1. Se lasa homarul la decongelat conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scoate carnea din carapace si se taie in cubulete medii.
2. Ceapa se curata, se toaca si se caleste impreuna cu carapacea homarului in 3 linguri de unt. Se stinge cu vinul, 50 ml coniac si supa dupa care, se condimenteaza cu sare si piper, si se lasa 8 - 10 minute acoperita la fiert. Dupa aceea, se trece printr-o strecuratoare foarte fina.
3. Se spala si se curata legumele, iar apoi se taie in cubulete mici. Se calesc in untul ramas si se sting cu supa obtinuta inainte. Se adauga frisca si se lasa 12 - 15 minute la fiert. Produsul final se paseaza si se asezoneaza cu coniacul ramas si cu sare. La final se adauga homarul. Se incalzeste putin inainte de servire.
retete similare
Supa de linte
supa de linte
acum: 4 ani
0
Supa de legume
supa de legume
acum: 3 ani
0
reclama
Supa de dovleac
supa de dovleac
acum: 3 ani
0
comentarii