logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Tabbouleh
Pt un pranz usor si sanatos, serviti aceasta salata foarte populara in Orientul Mijlociu, alaturi de un bol cu supa de primavara din legume cu pesto sau alaturi de o supa de morcovi si dovleac placintar ori langa niste pita rumenita cu parmezan.
Tabbouleh
Valori Nutritionale
Tabbouleh

Nr. portii reteta: 6 (total: 2310 g)


Valori pentru 1 portie (385 g):


Calorii 382

Calorii din Grasimi 221


  • % DZR
  • Grasimi 25.2 g
    39%
  •     Grasimi Saturate 3.5 g
    18%
  •     Grasimi Trans 0 g
  • Colesterol 0 mg
    0%
  • Sodiu 583.1 mg
    25%
  • Carbohidrati 36.2 g
    12%
  •     Fibre 5.8 g
    23%
  •     Zaharuri 6.5 g
  • Proteine 6.7 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 25 h
portii:
autor:
preparare
1. Asezati bulgurul pe fundul unui bol mare de salata. Intr-un bol mic, amestecati uleiul de masline, o cana (250 ml) de zeama de lamaie, usturoiul si o lingurita de sare. Turnati compozitia peste bulgur si amestecati bine. Asezati deasupra bulgurului, in urmatoarea ordine, ceapa verde, patrunjelul, menta, rosiile si castravetii. Asezonati bine castravetii cu sare si piper si acoperiti bolul cu o folie de plastic.
2. Lasati la frigider cel putin 24 de ore sau chiar pana la 48 de ore.
3. Aduceti salata la temperatura camerei. Amestecati ingredientele, apoi gustati si ajustati gustul adaugand sare si piper sau zeama de lamaie, daca mai e necesar.
4. Serviti cu pita calda sau frunze de salata romana in care sa puneti cu lingurita cate putin din amestec.
retete similare
Salata de paste cu ou
salata de paste cu ou
acum: 3 ani
0
Noodles cu mix de legume si ou moale
noodles cu mix de legume si ou moale
acum: 3 ani
0
reclama
Buzunarele de foietaj cu legume si ou
buzunarele de foietaj cu legume si ou
acum: 2 ani
0
comentarii