logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Tagliata in stil florentin
Un preparat care poate parea sofisticat, dar este foarte usor si rapid de pregatit, iar ingredientele sunt simplu de procurat. Carnea de buna calitate, in special cea maturata, se prajeste in doar cateva minute si ti se topeste in gura de frageda ce este.
Tagliata in stil florentin
Valori Nutritionale
Tagliata in stil florentin

Nr. portii reteta: 2 (total: 980 g)


Valori pentru 1 portie (490 g):


Calorii 993

Calorii din Grasimi 573


  • % DZR
  • Grasimi 65.1 g
    100%
  •     Grasimi Saturate 15.3 g
    77%
  •     Grasimi Trans 0.1 g
  • Colesterol 190.3 mg
    63%
  • Sodiu 166.7 mg
    7%
  • Carbohidrati 48.1 g
    16%
  •     Fibre 2 g
    8%
  •     Zaharuri 12.4 g
  • Proteine 52 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h
portii:
reclama
preparare
1. Presara piper peste bucata de carne si prajeste-o pe ambele parti intr-o tigaie incalzita, cu ulei de masline (aprox. 5 min). Las-o sa se odihneasca.
2. Fa o reductie din otet balsamic: fierbe-l la foc mic pana cand se transforma in sirop.
3. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, lasa-le sa se raceasca un pic si amesteca-le cu ulei de masline, rosiile taiate bucati si frunzele de rucola. Asezoneaza cu sare si piper.
4. Rumeneste usor mugurii de pin intr-o tigaie antiaderenta, pentru a-si intensifica aroma.
5. Sareaza carnea si taie-o felii groase de cate un centimetru.
6. Serveste cu frunze de rucola si spanac si salata de paste. Garniseste cu ulei de masline, fulgi de parmezan, reductia de otet balsamic si mugurii de pin.
retete similare
Dorada in stil marocan
dorada in stil marocan
1
Legume in stil chinezesc
legume in stil chinezesc
acum: 4 ani
0
reclama
Muschi de porc in stil american
muschi de porc in stil american
acum: 3 ani
0
comentarii