logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Tocana de pui cu dovleac si fasole
Tocană de pui cu dovleac și fasole.
Tocana de pui cu dovleac si fasole
Valori Nutritionale
Tocana de pui cu dovleac si fasole

Nr. portii reteta: 6 (total: 3036 g)


Valori pentru 1 portie (506 g):


Calorii 699

Calorii din Grasimi 273


  • % DZR
  • Grasimi 31.8 g
    49%
  •     Grasimi Saturate 8.5 g
    43%
  •     Grasimi Trans 0.2 g
  • Colesterol 267.5 mg
    89%
  • Sodiu 394.4 mg
    17%
  • Carbohidrati 33.2 g
    11%
  •     Fibre 8.6 g
    34%
  •     Zaharuri 5.2 g
  • Proteine 67.1 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h
portii:
reclama
preparare
1. Se fierbe fasolea. Se incinge cuptorul la 175°C.
2. Intr-un vas termorezistent, se incinge uleiul, la foc potrivit spre puternic. Se presara 1/4 lingurita de sare si piper pe carnea de pui. Se rumeneste circa 6 minute. Se transfera pe o farfurie.
3. Se micsoreaza flacara. Se pun in vas ceapa si usturoiul. Se calesc timp de 3 minute, pana se inmoaie. Se adauga vinul. Se adauga pasta de rosii, frunzele de dafin, cimbrul si restul de 1/4 lingurita de sare. Se adauga puiul. Se da in clocot. Se acopera.
4. Se coace la cuptor timp de 20 de minute.
5. Se adauga dovleacul si fasolea alba fiarta. Se acopera. Se coc 20-30 de minute, pana cand puiul si dovleacul sunt moi. Se scot frunzele de dafin.
retete similare
Tocana irlandeza
tocana irlandeza
acum: 3 ani
0
Dovleac umplut
dovleac umplut
acum: 3 ani
0
reclama
Dovleac placintar copt
dovleac placintar copt
acum: 3 ani
0
comentarii