logare
Autentificarea si inregistrarea sunt cat se poate de simple. Da click pe oricare din butoanele de mai jos si vei fi logat sau inregistrat automat si pe reteteSmart.ro.
Daca doresti sa folosesti logarea standard, da click aici.
Logare cu Facebook
Logare cu Google
Tort cu ciocolată
Nu mai ai atât de mult timp la dispoziție pentru a pregăti un tort? Încearcă această rețetă și te asigur că nu-ți va lua mai mult de 20 de minute până să o dai la cuptor!
Tort cu ciocolată
Valori Nutritionale
Tort cu ciocolată

Nr. portii reteta: 4 (total: 1996 g)


Valori pentru 1 portie (499 g):


Calorii 2398

Calorii din Grasimi 452


  • % DZR
  • Grasimi 178.8 g
    275%
  •     Grasimi Saturate 84.5 g
    423%
  •     Grasimi Trans 1.4 g
  • Colesterol 410.3 mg
    137%
  • Sodiu 507.9 mg
    22%
  • Carbohidrati 173.8 g
    58%
  •     Fibre 34.8 g
    139%
  •     Zaharuri 110 g
  • Proteine 39.1 g
Sursa: USDA SR28
ingrediente
timp estimativ: 1 h 15 min
portii:
reclama
preparare
1. Topește ciocolata neagra pe baie de aburi și omogenizează. Adaugă untul, apoi zahărul și amestecă până se topesc granulele. Dă deoparte. Bate ouăle puțin, fără să le spumezi, cu puțin zahăr și un praf de sare și încorporează-le în ciocolata topită împreună cu cacaua și migdalele măcinate fin.
2. Toarnă compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de copt, cu diametrul de 23-24 cm și pereți detașabili, pentru 50 de minute la 150 de grade.
3. Topește ciocolata pentru glazură pe baie de aburi. Dă-o deoparte și adaugă uleiul. Amestecă bine.
4. După răcirea completă, decorează tortul cu glazura călduță și fructe proaspete.
5. La final, rade deasupra ciocolata alba.
6. Truc: după ce ai turnat compoziția în forma de copt, bate-o ușor de masa de lucru pentru a elimina bulele de aer. Astfel, tortul va crește uniform.
video
retete similare
Tort cu ciocolata alba
tort cu ciocolata alba
acum: 12 luni
0
Tort
tort
acum: 4 ani
0
reclama
Fructe in ciocolata
fructe in ciocolata
acum: 4 ani
0
comentarii